&

                                                                                  ELEKTRICAR   DUGO GODISNJE ISKUSTVO I VISE ZNANJE
Popravke havarije na elektroinstalacijama, na GRO i RO ormarima kod strujomera i glavni osiguraca. Utvrdjivanje Kvara Strujomera i Kradje struje. pepravke i postavke nove instalacije , zamena i ugradnja Limitatora osiguraca kod broila u ormanu , ugradnja automacki osiguraca, rasvete, postavka uzemljenja, rasterecivanje po fazama na osiguracima instrumentom. Merenj izolacije i ispravnost instalacije i drugo. popravka sporeta , bojlera, ta peci. Ugradnja Interfona, Videonazora i popravke. Davanje Plavog Kartona, Atesta Instalacije i uzemljenja za podnosenje u Epsu za davanje prikljucka i drugo.   

UGRADNJA AUTOMACKI OSIGURACA I FIDOVE SKLOPKE

Sa ugradjenim automackim osiguracima dobijase bezbednost  i kvalitetnoj zastiti, instalacije i potrosaca. Osiguraci su brzi i precizni kao zastita od kratkoga spoja kurslusa i vece potrosnje od pojedini potrosaca. Zato preporucujem ugradnju i osiguraca i Fidove sklopke  jako je bitna zbog uredjaja ka sto su sporet,bojler,masina za ves,razni kotlovi na struju i drugo. Ovi navedeni uredjai mogu da negativno uticu na opasnost po ljuctvu kada pocnu da elektriziraju od svoje neispravnost, zato sklopka iskljucuje dovod elektricne struje i tim sprecava havarije ha instalaciji i opastot po zivot ljudi.

SPORET.jpg

POPRAVKA BELE TEHNIKE

U popravku bele tehnike ulazi sledece.
Sporet, bojleti ta peci.

UGRADNJA INTERFONA

Ugradnja interfona i popravke interfona.

UGRADNJA VIDEO NADZORA

Ugradnja video nadzora u lokalu, kuci , zgradi stabenoj. Videonadzor mozete gledati u zgradi preko kablovske televizije preko interneta i ...

UGRADNJA RASVETE I POSTAVLA REKLAMA

Uradnja rasvete Halogene,Led,Florocentne i sve druge kove Vas zanimaju.

nesa eloektro ovlasceni elektricar

OVDE SE VIDI IZ VIDEO ZAPISA POPRAVKE I UGRADNJA ELEKTRO OPREME.

Powered by WebExpress
(UA-60044904-1)